Ústí nad Labem - Manažer klubu Ústeckého Slovanu hodnotí odehrané utkání s Piráty Chomutov a děkuje fanouškům za neopakovatelnou atmosféru.

Vážení přátelé a fanoušci Ústeckého Slovanu,

Jsem nesmírně hrdý na včerejší výkon našeho týmu. Každý hráč na ledě se předvedl v tom nejlepším světle, přinášejíc svou sílu, dovednosti a vášeň do každého okamžiku zápasu. Včerejší večer byl dokonalým odrazem našeho kolektivního úsilí a odhodlání.

Hráči, chci vám všem upřímně poděkovat za vaši oddanost a statečný výkon. Vaše bojovnost a vášeň nás inspirují a utvrzují v tom, že společně jsme schopni dosáhnout velkých věcí. Vidět vás na ledě bojující s takovým nasazením bylo pro nás všechny motivující.

Naši fanoušci byli opět neuvěřitelní. Vaše podpora, zvuk vašich skandujících hlasů, to vše vytváří neopakovatelnou atmosféru, která nás posouvá vpřed. Jste naší sílou a hnacím motorem. Děkuji vám za to, že jste s námi a že tvoříte tak vášnivou hokejovou komunitu.

Na závěr bych chtěl vyjádřit uznání našim důstojným soupeřům, Pirátům Chomutov, za skvělý a vyrovnaný zápas. Bylo to vzrušující střetnutí plné skvělých momentů a tvrdého boje. Děkuji vám za fair play a za to, že jste nám poskytli skvělý sportovní zážitek.

Také bych rád pozdravil fanoušky Pirátů Chomutov. Vaše vášeň a oddanost týmu jsou obdivuhodné. Díky, že jste byli součástí tohoto hezkého hokejového večera.

S hrdostí, vděkem a respektem, Michael Agateljan.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

  • Armén Mikael Agateljan své sliby nenaplnil, ale ústecký hokej snad bude žít dál. Z bryndy se zadlužený klub pokusí vyvést nově založený spolek Slovan Ústečtí Lvi. „V této chvíli jsme jediný zájemce, kdo tady chce provozovat hokej na druholigové úrovni. Obrovským problémem jsou hokejové závazky ve výši zhruba 2,8 milionu korun. Ty musíme okamžitě uhradit a od toho se budou odvíjet další věci,“ říká předseda spolku Lukáš Vobecký.

  • V sezoně 2024 – 2025 bude pokračovat 2. liga pod názvem „Slovan Ústečtí Lvi“, jehož zástupci představili svoje plány na Valné hromadě držiteli licence.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže