Ústecký Slovan má před sebou poslední kolo nadstavby druhé hokejové ligy a následné play-off. Vedení vše směřuje k novému ročníku! Co bude tým hrát a s jakými ambicemi? Do názvu se opět vrátí Lvi!!!

Vážení přátelé a fanoušci Ústeckého Slovanu,

Blíží se nám konec sezóny! Slíbil jsem vám, že do konce února budeme vědět, jakým směrem půjdeme, jakou soutěž budeme hrát v následující sezóně a jaké změny chystáme.

Začal bych tím, že po dlouhých jednáních ohledně licence pro Chance ligu jsme obdrželi velmi zajímavou nabídku pro její získání, kterou jsme se však v nejužším vedení rozhodli odmítnout! Naším cílem bude v příští sezóně získat postup sportovní cestou! Primárním úkolem je stabilizovat klub. Zejména pak jeho finanční stránku. Tím nejdůležitějším je zbavit tým závazků, které jsme převzali.

Dalším důležitým bodem pro všechny je přejmenování z Ústeckého Slovanu na "slavný" HC Slovan Ústečtí Lvi. Hned začátkem března začneme podepisovat hráče a realizační tým pro následující sezónu. Zároveň odstartuje projekt farmy, kterou bude plnit nově B-tým, který bude hrát Krajský přebor. Vše z důvodu, aby náš kádr tvořili vlastní odchovanci, aby mladí hráči měli větší herní prostor. A druhým je, abychom měli široký a kvalitní kádr pro boj o postup do Chance ligy.

K těmto informacím bych ještě rád přidal, že jsme se rozhodli oddělit webové stránky a sociální sítě od spolku Slovanu Ústí. To znamená, že A-tým bude mít všechno nové. Jediný důvod je, že my, A-tým, budeme propagovat nevhodné produkty pro děti (tabákové výrobky, alkohol, atd.), ale bez našich budoucích partnerů bychom naše cíle nemohli naplnit.

Nehledejte tedy v nové cestě senzaci a jiné důvody! Jsme na startu nové Éry, Jsme stále jeden klub, jeden Tým! Jsme HC Slovan Ústečtí Lvi !!!


S pozdravem

Mikael Agetaljan

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

  • Armén Mikael Agateljan své sliby nenaplnil, ale ústecký hokej snad bude žít dál. Z bryndy se zadlužený klub pokusí vyvést nově založený spolek Slovan Ústečtí Lvi. „V této chvíli jsme jediný zájemce, kdo tady chce provozovat hokej na druholigové úrovni. Obrovským problémem jsou hokejové závazky ve výši zhruba 2,8 milionu korun. Ty musíme okamžitě uhradit a od toho se budou odvíjet další věci,“ říká předseda spolku Lukáš Vobecký.

  • V sezoně 2024 – 2025 bude pokračovat 2. liga pod názvem „Slovan Ústečtí Lvi“, jehož zástupci představili svoje plány na Valné hromadě držiteli licence.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže