Ú s t í n/L. - Na vyvrcholení letošní sezóny se nepřipravují jen fanoušci, ale i klub. O opatřeních na nedělní zápas s Chomutovem redakci sdělil jednatel pro obchod a marketing Ing. Jiří Zdvořáček: „Na šestý zápas série čekáme a přejeme si „plný dům“, naši kluci si ho za obdivuhodné výsledky zaslouží. Opatření bych rozdělil na bezpečnostní a organizační. Ty bezpečnostní budou podobné jako při třetím zápase série. Organizační pak vycházejí z toho, že jsme při třetím zápase odhalili obrovské množství diváků, kteří zápas sledovalo „na černo“. Velmi nás to zklamalo a rozhodli jsme se proti tomu bojovat, a to hlavně kvůli čestným, platícím divákům. Situaci jsme velmi podrobně analyzovali a přijali řadu kontrolních a organizačních mechanismů. Prozrazovat je však nechci, abychom nedali výhodu druhé straně se připravit. Snad jen jedno za všechny. Fanoušci, kteří budou vpuštěni do haly před zápasem, jí mohu opustit poprvé až o první přestávce zápasu. Žádáme fanoušky, aby toto opatření respektovali a před vstupem do arény se na to připravili. Na dveří haly bude tato informace ještě připomenuta. Zároveň bych apeloval na fanoušky, aby přišli v dostatečném předstihu, protože vstupní kontroly budou mnohem důslednější. Diváka, který bude usvědčen z neplaceného či neoprávněného vstupu, budeme nekompromisně předávat státní policii, která bude na zápase též přítomna. Chci všechny fanoušky poprosit, pojďme si zápas užít a nesnažte se někteří podvádět klub, který Vám dělal radost po celou sezónu. Každý černý vstup okrádá nejen klub, ale i hokejisty a ostatní fanoušky. Těšíme se společně s Vámi na velkou sportovní událost. “
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

  • Armén Mikael Agateljan své sliby nenaplnil, ale ústecký hokej snad bude žít dál. Z bryndy se zadlužený klub pokusí vyvést nově založený spolek Slovan Ústečtí Lvi. „V této chvíli jsme jediný zájemce, kdo tady chce provozovat hokej na druholigové úrovni. Obrovským problémem jsou hokejové závazky ve výši zhruba 2,8 milionu korun. Ty musíme okamžitě uhradit a od toho se budou odvíjet další věci,“ říká předseda spolku Lukáš Vobecký.

  • V sezoně 2024 – 2025 bude pokračovat 2. liga pod názvem „Slovan Ústečtí Lvi“, jehož zástupci představili svoje plány na Valné hromadě držiteli licence.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže